torsdag 8 november 2012

Pingu saknas

För en tid sedan fick vår lilla kisso två små kattungar. Den ena fick ett nytt hem och den andra gav linnea namnet Pingu.

Pingu blev snabbt Daniels favorit. De sällskapade med varandra ut på ciggisen och pingu satt bredvid honom när han eldade. 
Fet liten kisse som kurrade så fort han såg oss. Linnea och han kom speciellt bra överens de var nästan som om han förstod att han skulle lossas sova när man får dyna och täcke i docksäng. 

Vår lilla familjemedlem var verkligen liten och söt. Tills idag. 

Kom hem från mödrapolikliniken när en kisse stod och jalmade på trappan. Stapplade fram på rangliga ben. trodde de varit något litet frass bråk tänkte inte mera på de förren ja la den lilla stackarn på köksgolvet och insåg att de var bra mycket värre än så.

Hos veterinären insåg att ryggen var av insjunkt i bröstkorgen och inget annat att göra än att låta honom somna in.

De stora ögonen stirrade på oss när vi fick en stund med pingu för att få säga hejdå. Han kurrade fortfarande högljut efter att han fått sin spruta. Trots den lilla trösten var de verkligt smärtsamt att se. 

Försökte förklara för linnea att Pingu blev en ängel. Att vi inte kan hjälpa Pingu mer. Hur förklarar man för en treåring att hennes lilla pingu inte finns mer?

Hur förklarar man för mig.. att Pingu inte finns mer.


1 kommentar:

  1. Men fy va sorgligt :( Tur att han iaf kom hem före, kattor bruk väl myki spring o göm se för ti dö..

    SvaraRadera