fredag 1 april 2011

Har Gud glömt oss?

För några veckor sedan knackade ett par från jehovas vittnen på vår dörr. De var riktigt trevliga så vi lät dem säga sin åsikt.

De öppnade upp med repliken har Gud glömt oss. De syftade på krigen och alla dessa tecknen på jordens undergång under 2012. 

Sedan för någon kväll sedan såg vi+ något som skulle liknas vid en skräckfilm. Huset som Gud glömde. Här har vi det!

Här har vi inga spöken,  inga gastar eller annat övernaturligt. Här finns två fnittertippor, 2 dansbanssångare och två jalmarar. 
Det är familjen wiklund i sin helhet. TYvärr har en nog Gud glömt oss i alla fall. För Familjen fick idag ett brev utöver det vanliga. Vilket gör att vi nog får börja ta kontakt med högre makter för att få orning på de omöjliga. 

Kan man verkligen tro på något som gör allt för att bevisa motsatsen till oss. Om Gud fanns varför skulle naturkatastrofer existera?

Vi har alltid haft tanken att allt ordnar sig. Men om man behöver hjälp av högre makter. Som inte finns. Då kan inte allt ordna sig. tvärtom! 


I "vakna" tidningen stod det något om reinkarnation. Kanske det är den moderna tidens tankegång? Ifall det inte går bra i dehär livet hoppas man på nästa liv istället. Då vill jag födas till en katt. äta korv under borde och sova i båten. livets filosofi. 

Jag är fortfarande inte den mest kristna personen som finns. Jag tror att allt har en mening. Vems mening det är kan man ju fundera ut men jag tror tyvärr inte på slumpen.

Har Gud glömt oss? Eller har vi glömt honom?
Vårt hopp ligger på något som kanske inte finns? något som kan glömma och låta förfalla. Hur gör man då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar